:..♥ M.ÿ.$.T.O.R.ÿ. ♥ ®..:

Followers

Khamis, Julai 26

:..My last puzzle..:


Wee..last puzzle done...



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Sabtu, Jun 16

:..aku bengang ..:

assalamualaikum...
lama nyer aku tak update blog neh....
apa mimpi aku berblog mlm2 neh???

ye aku tgh bengang skrang neh....
ye kata sorg kawan fb aku lumrah bekerja mcm tu lah...
k fine aku cuba terima.....

kenapa seorg SA boleh pertikaikan jawatan aku sebagai GL???
YA ALLAH aku btl2 tersentak bl seorg SA boleh pertikaikan tu semua.....
now br lah aku tahu kenapa seorg SA tuh berbaik dgn supervisornya???
aku tak cukup dgn pengalaman yg aku dh penah alami tp smpi skrang aku masih lg buat benda yg sama tanpa aku berubah.....
ye atas sebab tu gak lah aku salu kena mare@tegur dgn ASM aku.....
ye dgn tu gak lah aku "BERJANJI" dgn ASM aku yg aku akan jd seorg yg tegas...

tp mana pegi nyer "JANJI" aku tuh????
huk3~~~sorry yer dh tercampak ke laut rupanya....
kuang3~~~~

aku tak tahu mana letak diri aku pada SA2 aku???
aku neh ketua mereka atau setaraf dgn mereka???
oohhh myy~~~~~

lain kali lah aku story mory citer pasal SA aku tuh....
aku nk merehatkan diri sbb esok kena keje FULL.....
huaaaa~~nasib ler bdn.....



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Khamis, Mei 31

:.. SeDar Tak SeDar ..:

Assalamualaikum.....
ya allah lama nyer aku tak update blog aku neh.....
yer.....sedar tak sedar dh 7bulan aku kerja under Aeon Malaysia.....
satu pencapaian yg menarik.....heheheee~~~
syukur alhamdulillah aku berjaya bertahan hingga ke tahap ini.....
n now utk entry yg neh aku cerita secara rambang@rawak saja lah yer....

apa perkembangan terbaru aku???
tak der yg br pun setakat neh.....
mcm biasa2 jerk....kdang2 ada psang n surut nyer mcm biasa lah....
hurrmmmm.......
skrang neh ada gak aku terpk2 gak nk tukar profession....
tp profession yg mcm mana aku nk cri yek????
payah tul nk cri keje skrang neh....
semua pun nk demand.....ayakkk~~~~

then dlm beberapa bulan neh jerk ramai kawan2 aku dh berumahtangga..
alhamdulillah....tahniah utk mereka n semoga bahagia dunia akhirat...
n hujung tahun neh, maksud aku dlm bulan 8 dan 9, dua org sahabat baik aku pulak bakal bertunang.....
happy for both of them.....
n aku harap sahabat2 rarak aku yg lain pun bahagia......

family aku????
ohh ya..insya-allah dgn izin Allah SWT aku bakal jadi Aunty.....
bl??? insya-allah dlm bulan 10 nanti.....
tak sabar rasanya nk timang anak sedara darah daging sendiri....hehhee~~~~
for my Dearest Along, jaga diri baik2 yer......luv u soo much.....

wah aku sggh bangga dgn pencapaian aku selama selepas aku menganggur....
syukur sgt2 yg aku tak sangka aku leh bertahan smpi mcm neh skali pdhal mcm2 yg terjadi pd aku sepjg aku keje under management Daiso neh....
berkat doa Mama agaknya agar aku bertahan dgn kerenah majikan+anak2 buah.....
terima kasih MAMA.....

ok lah lain kesempatan aku cerita lg yer.....
adios~~~



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Selasa, Mei 1

:.. HasiL Keje PT staFF..:


Hasil utk event bln mei ni.. Kasi tnjuk ckit+ckp dgn anak partime..purf ni la hasilnya.. Hasil keje 3jam stgh.. Nice job amirul 'izzat..thanks 4 ur hardwork..



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Sabtu, Mac 24

:.. MC ..:


Ya ampun..mcm mana bleh mc plak ni? Teruk tul penangan demam kali ni..alahai...1st mc utk thn 2012 ni...



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:.. BanTu-MemBsnTu AmALan MuLia ..: