:..♥ M.ÿ.$.T.O.R.ÿ. ♥ ®..:: Disember 2011

Followers

Selasa, Disember 20

:.. GeMbiRa dLm SeDiH ..:

assalamualaikum...
ye kita bertemu kembali.....
lama sggh yer aku tak hapdate blog neh...
almaklum ler org dh ada keje skrang neh...
lg2 salu dpt shift mlm....
terbbaaaeekkk sggh......

ok lah...
actually tetiba jer terasa nk hapdate blog neh.....
so kita start lah berceritera yer....
apa kaitannya dgn tajuk aku neh????
kompius2.......

ye...aku btl2 gembira dgn life aku skrang....
alhamdulillah sedar tak sedar dh 2bulan aku bekerja....
penat tuh mmg lah penat...
bak kata mama, "mcm tu lah klu nk cri duit..."
ye aku tak nafikan susah utk cri duit....
takkan ada duit klu tak bekerja dgn keras.....
so aku btl2 syukur sgt2 dgn kerja skrang neh.....

selain tu gak aku gembira dgn segala perkhabaran mengenai kawan2 aku yg dh selamat jadi isteri org malah bakal menjadi isteri org@bertunang.....
i'm happy for u all....

then apa kaitan dgn sedih aku dlm gembira tuh???
huk3~~~
aku sedih sbb jadual keje aku berterabur....
ecehhhh~~~tak der hal lah pasal tuh....
ada benda lain yg buat aku sedih actually....
tp cukup lah sekadar aku katakan yg aku sedih sbb aku tak dpt jadi seperti kawan2 aku yg lain yg mana dh bertunang@bakal bertunang malah dh jadi isteri org pun.....
entah lah kenapa ati neh terasa sayu jer bl aku sibuk2 kan diri utk pergi ke majlis mereka tp turn aku bl plak????

ye satu soalan cepumas bg aku soklan tuh....
jika dl aku tak bekerja aku terasa seperti dipersoalkan spt bl aku akan berumahtgga....
cth: "ko keje mana skrang??" bersamaan dgn "ko bl lg izzaty??"
huh...tu dia......
then now bl aku dh keje....soalan yg cukup2 pedas aku terasa.....

ye aku ngaku yg aku dgn en.bf dh nak masuk 7thn couple....
but for sure time along aku kawin hampir kesemua sedara mara aku dh tgk dia...
n ada yg boleh masuk dgn dia....alhamdulillah~~~

tp ada perkara yg perlu aku pkkan sblom aku btl2 mahu melangkah ke arah lain....
apakah dia...biarlah rahsia yer....

apa2 pun aku tetap gembira utk semua kawan2 aku malah utk keje aku skali....
tp aku sedih dgn diri aku sendiri......

sooo guyzzz....
doakan yg baik2 utk aku yer....
aku harapkan doa kalian utk aku terus bergerak......
insya-allah~~~



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:.. BanTu-MemBsnTu AmALan MuLia ..: