:..♥ M.ÿ.$.T.O.R.ÿ. ♥ ®..:: 2012

Followers

Khamis, Julai 26

:..My last puzzle..:


Wee..last puzzle done...



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Sabtu, Jun 16

:..aku bengang ..:

assalamualaikum...
lama nyer aku tak update blog neh....
apa mimpi aku berblog mlm2 neh???

ye aku tgh bengang skrang neh....
ye kata sorg kawan fb aku lumrah bekerja mcm tu lah...
k fine aku cuba terima.....

kenapa seorg SA boleh pertikaikan jawatan aku sebagai GL???
YA ALLAH aku btl2 tersentak bl seorg SA boleh pertikaikan tu semua.....
now br lah aku tahu kenapa seorg SA tuh berbaik dgn supervisornya???
aku tak cukup dgn pengalaman yg aku dh penah alami tp smpi skrang aku masih lg buat benda yg sama tanpa aku berubah.....
ye atas sebab tu gak lah aku salu kena mare@tegur dgn ASM aku.....
ye dgn tu gak lah aku "BERJANJI" dgn ASM aku yg aku akan jd seorg yg tegas...

tp mana pegi nyer "JANJI" aku tuh????
huk3~~~sorry yer dh tercampak ke laut rupanya....
kuang3~~~~

aku tak tahu mana letak diri aku pada SA2 aku???
aku neh ketua mereka atau setaraf dgn mereka???
oohhh myy~~~~~

lain kali lah aku story mory citer pasal SA aku tuh....
aku nk merehatkan diri sbb esok kena keje FULL.....
huaaaa~~nasib ler bdn.....



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Khamis, Mei 31

:.. SeDar Tak SeDar ..:

Assalamualaikum.....
ya allah lama nyer aku tak update blog aku neh.....
yer.....sedar tak sedar dh 7bulan aku kerja under Aeon Malaysia.....
satu pencapaian yg menarik.....heheheee~~~
syukur alhamdulillah aku berjaya bertahan hingga ke tahap ini.....
n now utk entry yg neh aku cerita secara rambang@rawak saja lah yer....

apa perkembangan terbaru aku???
tak der yg br pun setakat neh.....
mcm biasa2 jerk....kdang2 ada psang n surut nyer mcm biasa lah....
hurrmmmm.......
skrang neh ada gak aku terpk2 gak nk tukar profession....
tp profession yg mcm mana aku nk cri yek????
payah tul nk cri keje skrang neh....
semua pun nk demand.....ayakkk~~~~

then dlm beberapa bulan neh jerk ramai kawan2 aku dh berumahtangga..
alhamdulillah....tahniah utk mereka n semoga bahagia dunia akhirat...
n hujung tahun neh, maksud aku dlm bulan 8 dan 9, dua org sahabat baik aku pulak bakal bertunang.....
happy for both of them.....
n aku harap sahabat2 rarak aku yg lain pun bahagia......

family aku????
ohh ya..insya-allah dgn izin Allah SWT aku bakal jadi Aunty.....
bl??? insya-allah dlm bulan 10 nanti.....
tak sabar rasanya nk timang anak sedara darah daging sendiri....hehhee~~~~
for my Dearest Along, jaga diri baik2 yer......luv u soo much.....

wah aku sggh bangga dgn pencapaian aku selama selepas aku menganggur....
syukur sgt2 yg aku tak sangka aku leh bertahan smpi mcm neh skali pdhal mcm2 yg terjadi pd aku sepjg aku keje under management Daiso neh....
berkat doa Mama agaknya agar aku bertahan dgn kerenah majikan+anak2 buah.....
terima kasih MAMA.....

ok lah lain kesempatan aku cerita lg yer.....
adios~~~



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Selasa, Mei 1

:.. HasiL Keje PT staFF..:


Hasil utk event bln mei ni.. Kasi tnjuk ckit+ckp dgn anak partime..purf ni la hasilnya.. Hasil keje 3jam stgh.. Nice job amirul 'izzat..thanks 4 ur hardwork..



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Sabtu, Mac 24

:.. MC ..:


Ya ampun..mcm mana bleh mc plak ni? Teruk tul penangan demam kali ni..alahai...1st mc utk thn 2012 ni...



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Khamis, Mac 15

:.. Update ..:

assalamualaikum....
ye lama sggh aku tak update blog neh..
malah utk menjenguk pun jarang barangkali.....
sbb apa????
aku dh terlalu sibuk n tersa malas utk menjenguk blog yg aku ada skrang neh..
huk3~~~

sedar tak sedar dh aku dh bekerja selama 4bulan 3mggu 6hari....
ala~~br 4bulan je tu pun nk kecoh kan????
ye mmg aku nk kecoh nape??ada masalah bg korg ker????
klu tak der diam je yer???
selama 4bulan itu lah mcm2 ragam guest yg aku lihat....
malah mcm2 ragam staff2 aku yg aku dpt.....
tak lupa juga dgn perangai ASM aku yg mcm tah apa2 tah....
giler serius aku agak stress dgn situasi itu semua...
tp nk wat mcm mana itu lah sumber rezeki aku utk ms skrang neh...
carik kerja lain????
aku rs agak sukar kot dgn ekonomi skrang neh...
mayb aku minta utk bertukar department....
ye itu adalah jalan terbaik kot....

xper lah buat ms skrang neh aku perlu bertahan...
insya-allah dgn apa yg aku pkkan ni segala akan jadi mudah....



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Rabu, Januari 11

:.. AkU SeDiH ..:

assalamualaikum....

ye mlm neh tetiba aku terasa nk luahkan something yg aku rasa tak patut aku luahkan kat cni...
tp aku tak larat nk tanggung sendirian lg....
ye~~~aku btl2 sedih skrang neh.....
aku perlukan teman utk menangis bersama2 dgn aku.....


tapi ada ke teman yg sebegitu di zaman2 skrang neh????
tidak pd aku......
kerana mereka hanya akan bergembira sahaja dgn kita tp tidak bersedih....
kenapa aku kata begitu????
sbb aku alami benda ni dr zaman sekolah masuk ke zaman U masuk ke zaman percintaan n skrang zaman pekerjaan plak....
zaman bercinta...ye kita boleh ngadu nangis dgn couple kita....
smpi ms couple kita tu takkan dgr lg sgla ngadu nangis kita tuh.....
sbb apa???dh terlalu bosan dgn kita yg selalu ngadu nangis itu....
ye dia tidak berada dlm situasi yg kita hadapi...
dia hanya mendgr saja.....
so aku tak salahkan dia....

tp utk apa couple ada klu dia sendiri dh tak sanggup utk dgr lg dah????
ohhh my~~~
nmpk gaya bakal berakhir lah hubungan yg terjalin lama itu....
adakah itu pengharapan aku????
entah lah.....
apa yg aku ingin katakan skrang..
aku btl2 tgh sedih dgn apa yg terjadi pd aku di penghujung tahun 2011 dan pengawalan 2012 ini...
hanya ALLAH SWT saja yg jd saksi segala2nya......




Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Ahad, Januari 1

:.. TahUn Baru ..:

assalamualaikum....

ye skrang dh masuk tahun br....
and ini merupakan entry pertama utk tahun baru 2012.....
ye dlm ms yg sama sy ucapkan tahniah kpd kawan2 yg baru bertunang dan baru kahwin....
jg diri and family baik2 ya kawan2 sekalian...

aku???
masih lg mencari rezeki utk masa dan bekalan utk ms akan dtg....

bl???
insya-allah ada jodoh so ada lah....
seru tak smpi lg kot....
insya-allah smpi ms nanti ada lah.....

apa2 pun aku ucapkan selamat tahun baru kpd semua......



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:.. BanTu-MemBsnTu AmALan MuLia ..: