:..♥ M.ÿ.$.T.O.R.ÿ. ♥ ®..:: November 2011

Followers

Ahad, November 27

adakah????

assalamualaikum....
waahhhh~~~lama gitu yer aku tak hupdate blog neh.....
sedar tak sedar dh sbln aku kerja.....
n now aku menunggu gaji penuh aku utk bulan neh.....
teringin plak nk belanja family aku mkn kat luar....
semuanya masih dlm perancangan n penantian.....
huhuuuu~~~~~

ok lah nk jdkan cerita.....
mlm smlm lps blk dr kenduri kawin dak class SCM aku kat Raub,Pahang.....
for thr first time aku smpi sane without my family......huhuu~~~
okeh2 jgn melalut....back to story.....
lps blk tuh p tgk wyang dgn encik bf....cite Twilight(btl ker eja mcm neh...bantai ler) gitu.....
kitaorg pun blk lah.....
tup2 encik bf tanya sesuatu....
skrang neh aku rajin sgt2 p kenduri kawin kawan jauh2.....
time aku kawin kang adakah mereka akan p????
entah lah...aku pun tak pasti mereka akn dtg atau tidak.....
paling best encik bf mencadangkan agar aku buat kat tmpt lain tp masih lg dlm Selangor...
ye lah klu jodoh kami kuat n terasa dekat lah plak kan kami kahwin tuh.....
huhuhuuu~~~~
aku pun ada gak terpk kan cadangan tuh tp masih lg berdiam diri dr bertanyakan kpd mama or ayah.....
ye lah benda pun tak pasti lg so baik diam je dl dr heboh2......
dh btl nanti br lah bleh tanya....huhuu~~~

tp kepala otak aku neh masih lg berpk2 samada benarkah encik bf neh skrang neh????
dia dh mahu mula berbual bicara dgn aku mengenai masa depan kami....
adakah dia hanya nk sedapkan hati ni atau hati dia mmg dh terbukak utk ke arah yg jauh lg???
jika benarlah hati dia terbuka utk lbh jauh lg dgn aku.....
alhamdulillah.....ni adalah antara hadiah awal tahun aku yg aku tggu2kan selama ni.....
huhuhuuu~~~~
apa2 pun aku tak menaruh harapan yg tggi utk semua itu.....
sbb aku masih lg pkkan kerjaya aku yg masih lg tak pasti neh.....
semuanya aku serahkan pk yg Esa utk tentukan.....
aku hanya mampu merancang......
insya-Allah~~~~~



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:.. BanTu-MemBsnTu AmALan MuLia ..: