:..♥ M.ÿ.$.T.O.R.ÿ. ♥ ®..:: Mac 2012

Followers

Sabtu, Mac 24

:.. MC ..:


Ya ampun..mcm mana bleh mc plak ni? Teruk tul penangan demam kali ni..alahai...1st mc utk thn 2012 ni...



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Khamis, Mac 15

:.. Update ..:

assalamualaikum....
ye lama sggh aku tak update blog neh..
malah utk menjenguk pun jarang barangkali.....
sbb apa????
aku dh terlalu sibuk n tersa malas utk menjenguk blog yg aku ada skrang neh..
huk3~~~

sedar tak sedar dh aku dh bekerja selama 4bulan 3mggu 6hari....
ala~~br 4bulan je tu pun nk kecoh kan????
ye mmg aku nk kecoh nape??ada masalah bg korg ker????
klu tak der diam je yer???
selama 4bulan itu lah mcm2 ragam guest yg aku lihat....
malah mcm2 ragam staff2 aku yg aku dpt.....
tak lupa juga dgn perangai ASM aku yg mcm tah apa2 tah....
giler serius aku agak stress dgn situasi itu semua...
tp nk wat mcm mana itu lah sumber rezeki aku utk ms skrang neh...
carik kerja lain????
aku rs agak sukar kot dgn ekonomi skrang neh...
mayb aku minta utk bertukar department....
ye itu adalah jalan terbaik kot....

xper lah buat ms skrang neh aku perlu bertahan...
insya-allah dgn apa yg aku pkkan ni segala akan jadi mudah....



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:.. BanTu-MemBsnTu AmALan MuLia ..: