:..♥ M.ÿ.$.T.O.R.ÿ. ♥ ®..:: Oktober 2011

Followers

Isnin, Oktober 31

:.. ByK CeRiTa ..:

assalamualaikum....
wahhh btl2 lama aku tak jenguk...apatah lg nak update blog aku neh.....
yeee....buat pengetahuan semua aku skrang dh bekerja...
alhamdulillah......
berkat kesabaran aku berbalas rsnya...
tmbh dgn berkat doa parents aku lg....
n buat pengetahuan semua gak...
aku dh ada abg ipar dh.....yeeeaaaa~~~
akhirnya......

byk sebenarnya yg nk aku cerita tp cukup lah aku ringkas kan je cerita aku dr semua nyer.....
ohh ya pasal keje aku....
skrang aku dh keje dah...
keje kat Jusco Bukit Tinggi bahagian DAISO Japan as Group Leader....
insya-allah aku akan cuba jd GL yg tegas......
doakan aku berjaya nk handle diri+kedai+staff aku.....
huk3~~~

ok lah lain kali aku cerita lg yer....
daaa~~~



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Ahad, Oktober 9

:.. News 1 ..:

assalamualaikum...
ye...maaf semua ya....
lama tak update blog....
byk story actually tp kepenatan melanda.....
weeehuuuu~~~~
sedar tak sedar lg 5ari utk kakak ku bernikah....
dan lg 7ari utk aku berkonvo....

ohh yaa~~~
lupa nk gtau dgn berita terbaru yg aku dpt....
tarikh konvo aku dh bertukar ke ari Ahad bersamaan 16Oct2011......
alhamdulillah.....dpt gak aku tgk kakak kesygan aku bersanding ari Sabtu itu.....

so dpt lah aku satu family+new member@abg long ku join skali....
tu pun klu mereka nak lah kan...
almaklum lah pengantin baru kan....
huk3~~~~

ok lah tu jerk nk cerita sbb skrang neh nk rehat+tido....
esok kena mengajar lg....
ok ya~~~
daa......



Miss Izz Mengaku: gmbr2 ada yg ada dlm mana2 entry Miss Izz telah ambil dr En.Google dan simpanan Miss Izz sendiri..jika ada sebarang persamaan atau pengambilan secara haram dari mana2 HARAP MAAF dan MINTA HALAL... sekian ~__~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:.. BanTu-MemBsnTu AmALan MuLia ..: